Børnefødselsdage

For hvert enkelt barn er fødselsdagen en betydningsfuld dag.

I Børnehuset fejres barnet på sin stue på traditionel vis. Vi sætter flaget frem, synger fødselsdagssang, tænder lys og råber hurra. Barnet får også en lille gave, som nogle af de andre børn har været med til at lave. Der er mulighed for at fejre fødselsdagen enten i forbindelse med frokosten eller frugten. I de tilfælde hvor vi har flere børn, som har fødselsdag den samme dag, vil vi gå i dialog med jer i forhold til at fordele fejringstidspunkterne, så hvert barn oplever at have en særlig stund. Børnefødselsdage

Hvis I, i stedet for at holde fødselsdagen i Børnehuset, har et ønske om at invitere os hjem til fødselsdag, gør vi det gerne, såfremt det er muligt i forhold til vores planlægning, interne sikkerhedsregler og mulighed for selv at kunne transportere os.
Vi opfordrer derfor til en snak de voksne imellem, før børnene inddrages. Når vi går hjem til fødselsdag, er det med børnene fra jeres barns aldersopdelte tværsgruppe.

 

I forhold til uddeling enten i Børnehuset eller hjemme appellerer vi til, at I begrænser jer til en ”sød” ting. Vi frabeder os slikposer.

Hvis I påtænker at holde barnets fødselsdag uden for Børnehusets regi, beder vi om, at invitationer ikke uddeles i Børnehuset. Dette for ikke at skuffe de børn, som eventuelt ikke skal med.