Hvem er vi

Vi er en fuldt aldersintegreret privat daginstitution med ca. 54 børn i alderen 0-6 år. Vi har ikke en konkret vuggestuegruppe, men de enkelte stuer har børn i alderen fra 0-6 år. Dette betyder at børnene ikke skifter stue imens de går i Børnehuset. Vi er beliggende i naturskønne omgivelser tæt på en lokal skole, idrætsfaciliteter og skov. Der er kort afstand til busforbindelse.

Børnene er fordelt på 3 stuer og til hver stue er der tilknyttet 2 mindre læringsrum, her kan nævnes et kreativt værksted, legorum, puderum, dukkekrog, køkken, danserum, ligesom huset har et stort alrum, hvor køkkenet er en integreret del i børnehøjde. Vi har også en dejlig stor legeplads med mange forskellige læringsmiljøer, som bl.a. en urtehave, kælkebakke og en fodboldbane. Derudover tager vores legeredskaber som eksempelvis gynger, klatrestativer, legehuse og sandkasse udgangspunkt i de forskellige aldersgrupper.

De fysiske rammer matcher vores struktur med fuld aldersintegration rigtig godt. Vi har et meget udbygget samarbejde på tværs i huset. Dette giver børnene mulighed for flere legerelationer i hverdagen, ligesom planlagte aktiviteter på tværs har høj prioritet. Vi arbejder i aldersopdelte grupper med børnene under hensyntagen til deres aktuelle udviklingsniveau og nærmeste udviklingszone. Dette netop for at skabe et godt og udviklende læringsmiljø.